A mostani időszak, közelgő események.

Az utóbbi időben kevesebbet voltam jelen az online térben, mivel belsőleg egy elég intenzív és nehezebb időszakot éltem meg. Sok minden olyan dolog történt, aminek időt kellett adnom ahhoz, hogy feldolgozzam. Úgy érzem most ezekkel az érzésekkel nem voltam egyedül, hiszen ez az időszak sok embernek nehéz, szinte minden területen történnek most változások, veszteségek.
Úgy látom, hogy a tavalyi és az idei év egyszerűen tisztít, felszínre hozza azokat a dolgokat, amikkel eddig nem annyira akartunk foglalkozni. Nem véletlen az, hogy rengeteg párkapcsolatnak jött el a vége, hiszen felszínre jött, hogy kik azok, akiknek nincs együtt tovább dolguk már. Ez nem jelenti azt, hogy attól még a párkapcsolat felesleges volt, hiszen minden egyes kapcsolat által fejlődik az ember, de nem minden kapcsolatnak az a célja, hogy életük végéig együtt maradjanak.


Sok változás történik mostanában. Nem szeretem ezeket a dolgokat, és az életet túlmisztifikálni. Erős a hitem és hiszek az életben és a sorsban, de néha amit már az online világban, a „túlspiri” világban látok, azzal egyszerűen nem tudok és nem is szeretnék azonosulni.
Spirituális embernek tartom magam, és a hétköznapjaimban fontos számomra a jógikus életmód, de nem szívesen címkézem mégsem magam ezekkel, mert úgy érzem, hogy a mai világban, és az online téren ennek a tisztasága hiányzik, és a felszínesség nagyobb teret kap.
Nem szeretem túlspirizni a dolgokat, mert úgy tartom, hogy nem kell mindig minden történésre “előzőélet utaztatni, csakra tisztítatni, agyon meditálni” és még sorolhatnám… Nem kell mindig tökéletesnek lenni és mindig boldognak lenni. Nincs baj azzal, ha vannak olyan időszakaid amikor nem vagy toppon, nincs baj azzal, ha szomorú vagy. Nincs baj veled, ha nem tudsz mindig mindenkivel kedves lenni. Nincs baj veled, ha nem jógázol/gyakorolsz/meditálsz minden egyes nap.

Az életben nyugodtan meg lehet élni az érzelmeket az adott pillanatban, ezzel tudsz a legtöbbet tenni Önmagadért, hiszen ha megéled azt, ami megjelenik benned, akkor nem okozol magadnak elakadást. Az életben persze fontos, hogy pozitívak maradjunk és higgyünk Istenben/Mindenségben/Univerzumban, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnénk szomorúak, ha veszteség ér minket. A szomorúság, fájdalom nem ok nélkül jelenik meg. Nem kell rögtön elnyomni és rosszul érezni magad azért, mert megjelent benned. Ha megengeded magadnak ezeket a “negatív” érzéseket, akkor elfogadod, és ha elfogadod akkor fel tud oldódni, amikor eljött annak az ideje.

Az életben természetesen nem ok nélkül történnek a dolgok, de azt tanultam meg az életem során, hogy bármi is történt (akár jó vagy a legfájdalmasabb dolog), az azért történt, hogy hozzánk adjon.
Szeretek emberekkel foglalkozni, és minden foglalkozásomon nagy szerepet kap a belsőséges beszélgetés, se a magánéletemben se a csoportjaimban nem szeretem a felszínes dolgokat. A csoportjaim, tanfolyamaim nem túlmisztifikáltak, szeretem a kézzel fogható dolgokat, szeretem azokat, amiket a hétköznapi életbe tud beépíteni az ember. A csoportjaim azért is kevesebb fővel indulnak, mert fontos számomra, hogy mindenki teret kapjon.

Ősztől lesz változás a Holdkuckó területén, de még mindent nem árulok el, de hamarosan megosztom veletek a jó híreket, mert csak bővülni fog minden.:))
Amit elárulok, hogy egyre nagyobb teret fog kapni a természet, a gyógynövények.🙂 Szeptembertől elkezdek egy két éves képzést is ezen a területen, hogy mélyítsem a tudásom, úgyhogy egyre több gyógynövényes téma is lesz (online és személyes is:)
A nyáron Augusztus 21.-22.-i Teliholdas hétvégén szervezek egy Női elvonulást ide a Dunakanyarba.🙂 A helyek nagy része elfogyott, de pár hely még van, ha szeretnél jönni. 🙂 Minden infót megtalálsz itt: https://floweroflifeholdkucko.com/noi-elvonulo-nap-a-dunakanyarban/

Szeptember 6.-án hétfőn pedig újra indul személyes zárt csoport Budapesten. Kicsit kibővített 10 alkalmas női jóga tanfolyam lesz. Nagyon szeretem ezeket a csoportokat, mert mindig fantasztikus csapat jön össze. Mindannyian mindig sokat tanulunk egymástól. 🙂 Fogunk foglalkozni a ciklussal, a női testtel, női betegségekkel és annak lelki okaival, a kreativitással stb. Bővebb infó és jelentkezés a linken. (Van lehetőség online csoporthoz is):
https://floweroflifeholdkucko.com/a-termeszetes-noi-let…/


Sokkal jobban szeretem a személyes csoportokat, alkalmakat, de az utóbbi időben teret kapott az online tér is, hiszen néha rá voltunk kényszerülve. Ezáltal készült sok online anyag is, a legújabb egy olyan online tanfolyam, ami mélyebben foglalkozni a termékenységgel. A weboldalon az online fül alatt találsz még több anyagot, tanfolyamot is.🙂
Ősszel szeretnék majd Szülésfelkészítő tanfolyamot is szervezni. Hamarosan lesznek erről információk.🙂

Ételosztás pedig Szeptembertől folytatódik újra.:)

Egyéni alkalmakra is szívesen várlak, és természetesen kezdő Dúlaként is nagy szeretettel várlak!
https://floweroflifeholdkucko.com/dulakent-melletted/
További szép nyarat kívánok Nektek!
Clau ❤

Hozzászólás