Karácsonyi kis kedvezmények. :)

Sziasztok. 🙂

Az év végén szeretek kicsit visszavonulni és időt szentelni Önmagamnak, az év lezárásának és persze készülni az ünnepekre! Én nagyon szeretem a Karácsonyi időszakot, a készülődést, a házikó díszítését, sütik sütését, ajándékok beszerzését/készítését. Úgy gondolom olyan ez az időszak is, amilyenné tesszük. Én próbálom úgy élni az életem, hogy a hagyományokat ápoljam és pozitívan álljak az élet történéseihez.

Szeretek ajándékozni is, és mivel most Januárban indítok csak új személyes csoportokat, gondoltam készülök nektek egy kis karácsonyi kedvezménnyel erre az időszakra.

DECEMBER 31.-ig minden online tanfolyam/anyag árából levonok 20%-ot.
A Januári induló személyes csoport (a női termékenység támogatásáért, január 9.) és a Január 22.-én induló természetes női minőség, női jóga tanfolyam árából pedig 10%-ot, amennyiben December 15.-ig jelentkezel! 🙂

Az online tanfolyamok/anyagok :
ONLINE női jóga tanfolyam, a női test harmonikus működéséért: https://holdkucko.com/online-noi-joga-tanfolyam-a-noi-test-harmonikus-mukodeseert/ 35.000 Ft helyett 28.000 Ft. két részletben való fizetésnél, egy részletben való fizetésnél 27.000 Ft helyett 21.600 Ft!
.
ONLINE tanfolyam a női termékenységért: https://holdkucko.com/tanfolyam-a-noi-egeszsegert/ 35.000 Ft helyett 28.000 Ft. két részletben való fizetésnél, egy részletben való fizetésnél 27.000 Ft helyett 21.600 Ft!

A női lét és a ciklus csodája anyag: https://holdkucko.com/a-noi-let-a-ciklusunk-csodaja/ 15.000 Ft helyett 12.000 Ft

A Méh gyógyító csomag: https://holdkucko.com/meh-gyogyitas/ 8500 Ft. helyett 6800 Ft.

Női szervek és a betegségei online anyagok,  https://holdkucko.com/a-noi-szervek-es-betegsegei/ 33.000 Ft helyett 26.400 az egész csomag. Ha csak külön egy-egy anyag érdekel, akkor a feltüntett árból pedig lejön 20 %.

Egy újdonság, hogy mostantól van lehetőség Ajándékkártyát is venni, ha meg szeretnél lepni valakit egy tanfolyammal/anyaggal 🙂 Ha ajándékkártyát szeretnél, kérlek írj e-mailt a floweroflifejoga@gmail.com-ra, hogy kinek szeretnéd és milyen összegben!

Csodás ünnepeket kívánok Nektek! Clau. 🙂

Hozzászólás