NŐI KÖZÖSSÉG, újdonságok a téli időszakra.

Sokat gondolkodtam, hogy milyen módon tudok az online térben segíteni, teret adni. Személyesen most sajnos nem lehetséges csoportokat vinni. Tudom, hogy sokan kerültetek most nehezebb helyzetbe (akár anyagilag, akár lelkileg ) megterhelőbb időszakot élünk most. Számomra is egy nehezebb időszak, főleg anyagilag.
Ebben az időszakban még nagyobb szükség van a NŐK támogató körére. Arra jutottam, hogy NŐI KÖRÖKET folytatom most az online térben. Hetente/2 hetente (igénytől függően) fogok tartani adományos online női köröket, ahol ZOOM-on keresztül tudunk kapcsolódni egymáshoz.

Az első online NŐI KÖR, november 20.péntek 17:00-20:00-ig! A téma: a női ciklus és a szexualitás.
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/1Y9Hoo6eOD-QzmTr_aako1ioZ3YPs2T5xvpASIGEP0HE/



A másik lehetőség pedig egy Facebook zárt női csoport, ahol megoszthatunk egymással gondolatokat, élményeket, érzéseket. Egy támogató női csoportot szeretnék létrehozni. Heti szinten pedig ide feltöltök majd anyagokat, amiket bármikor el tudsz gyakorolni, hiszen visszanézhető lesz. Amiket majd megosztok: női jóga gyakorlás, meditáció, légzőgyakorlatok, háztartási praktikák, kérdezz-felelek stb. Ebben a csoportban bármikor elérhetsz. A csoport tagság szintén adományos lesz (heti vagy havi szinten). Ezzel támogatod a munkámat, a megélhetésemet.
Csatlakozni a csoporthoz itt tudsz: https://www.facebook.com/groups/646127486279197

A harmadik ajándékom pedig, hogy az online anyagok (a női ciklus, női szervek és betegségei tanfolyam vagy külön-külön az anyagok) kedvezményes áron kaphatóak Januárig! Majdnem féláron. Minden infó: https://floweroflifeholdkucko.com/a-noi-szervek-es-betegsegei/

KÖSZÖNÖM A TÁMOGATÁST!


Hozzászólás